Σχετικά στην τωρινή «διάγνωση» της «δημόσιας» υγείας!

 

 

Ο κόσμος βρίσκεται έξω, να τον επισκέπτεστε, ένας διαδικτυακός τόπος που επιλέγει και προτιμά την απερίσπαστη επιλογή και την διαλογή και υγιή ατομική αυτοδιάθεση και την αυτοσχέδια καθημερινότητα με κάθε άλλο νοητό από σχετικό δικαίωμα των περισσότερων ανεξαιρέτως!

Διαβάστε τους σχολιασμούς και τις αναλύσεις με τις σχετικές εκτιμήσεις και παραμείνετε ενημερωμένοι επάνω στις περισσότερες εξελίξεις που αφορούν στο κάπνισμα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, την καπνό-βιομηχανία και το λιανικό εμπόριο, τον καπνό της θέρμανσης και που υπάρχουν περιορισμοί και που αλλού ελεύθερες παροχές ενταύθα με το κάπνισμα.

Αποδείξτε τον σεβασμό και την προσήλωση αναγνωρίζοντας υπαρκτά δικαιώματα ανήκοντας στο κάθε σύνολο και κοινωνία των ανθρώπων συμμετέχοντας στις κοινές δραστηριότητες των ιστοσελίδων μας.

Συνεισφέρετε την προτίμηση για την έκδηλη αξία εξαίροντας το ενδεχόμενο επικείμενης αλλά άδικης γενικά ανταπόδοσης δυσανάλογων νόμων από θάρρος με την ελεύθερη εξάσκηση των δικαιωμάτων κατέχοντάς τα φανερά αλλά διάφανα ενώπιον της κοινωνίας.

Οι πράξεις κανενός από κοινωνικού του συνόλου δεν επιτρέπεται να προβλέπονται με ακρίβεια από τον νόμο αντί για ο,τι χρειάζεται να μην κάνει ώστε να μην γίνει. Αντίθετα η λήψη και η απολαβή της οδηγίας προς εκτέλεση απαγορεύονται χωρίς την πρακτική εφαρμογή της από άλλον νόμο και το σύνταγμα για την περίπτωση όταν υπερισχύει.

Το υπαίθριο κάπνισμα αφιλόξενα με την ατμόσφαιρα προβλέπεται για την ακρίβεια με τον νόμο εκλαμβάνοντας την ανακρίβεια του καθορισμού του εκλογικεύοντας την εγκυρότητα των οδηγιών προς εκτέλεση εμπεδώνοντας το δόγμα στον άνθρωπο που το εκτελεί.

Δεν θα χρειαστεί να γίνει κάτι παραπάνω από την αγορά της και την αποπληρωμή προς ανάλωση με τον προβλεπόμενο τρόπο και όχι τόπο και χρόνο από τον κάτοχο καθενός διατιθέμενου καταναλωτικού αγαθού της αγοράς με εργασιακή κινητοποίηση από την επιβίωση για την απόκτησή τους.

Αν ένα κόστος δεν συσχετίζεται φανερά και διάφανα από το μεγαλύτερο ή ίσο και το μικρότερο είτε ίσο εφάμιλλης και ισοδύναμης από ίσο αντάλλαγμα της ανταπόδοσης της αξίας του το άτομο χωρίς να το διαπραγματεύεται επιφέροντας το σε καθέναν δεν δικαιώνει τον εαυτό του ίσο με κανέναν παραπάνω απέναντι στην ισοτιμία του ισοδύναμου αποτελέσματος απέναντι στα οποία οριοθετούνται και διασαφηνίζονται από τα νομικά.

Αν και τελεί υπό την αναγνώριση ότι υγεία απουσιάζει χωρίς να επιβάλλεται το πληρεξούσιο αποτέλεσμα νοηματικών και σωματικών ικανοτήτων ατόμου το οποίο πάσχει υπό την προϋπόθεση υποδούλωσης την συνθηκολόγηση της ελευθερίας του με την αντικαπνιστική νομοθεσία μάταια και δημόσια εξεζητημένη για τα μεμονωμένα άτομα των οποίων ο διαδικτυακός τόπος μας αποβλέπει της συνταγματικής πειθούς από νόμο τον οποίο τηρεί κάθε κράτος απέναντι σε πολίτες με ισότιμους καπνιστές με το δικαίωμα το οποίο αντάλλαξαν με την αντίθετη υποχρέωση κατά την δημόσια αναγόρευση αναγκών της διαβίωσης με διακρατική διάβρωση των διεθνών οργανισμών και κινημάτων τους δεν αποτελεί μόνη προϋπόθεση κάτω από την οποία τα άπειρα άτομα από τα οποία εξαρτήθηκε σκάβουν τον λάκκο εκδίδοντας κοινόχρηστα νομίσματα κυκλοφορώντας και διαπερνώντας τα αναμεταξύ των χωρών και συντηρώντας υπαρκτή την απαίτηση υλοποίησης του αποτελέσματος εξαρθρώνοντας το κάπνισμα από την κοινωνία στην οποία συμμετέχουν νομικά ισότιμα χωρίς την ισοδυναμία της πράξης τους μέχρι να αποκατασταθεί άμεσα εμπίπτοντας την πρωτοβουλία του κοινωνικού συνόλου όπως την απασχολεί το κώλυμα των δραστηριοτήτων του αποσκοπώντας την πρόοδο και αποβλέποντας με την εξέλιξή τους.

Όπου εντοπίζεται το δικαίωμα διαλογής και επιλογής καταπατώντας με τον νόμο.

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

54.000 λίρες δαπανά η Αγγλική βουλή των Λόρδων για κάπνισμα και φαγητό

Η άνω Βουλή των Λόρδων της Αγγλίας δαπάνησε 54.000 λίρες από προϋπολογισμό κάνοντας έξοδα ανακαίνισης των εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας των εδρών για το υπαίθριο κάπνισμα και το δείπνο από ξεχωριστούς χώρους απευθύνοντας τις ανάγκες των βουλευτών. Η προηγούμενη διάταξη και διαρρύθμιση συνταράχτηκε από προληπτικά μέτρα για τα Α.Μ.Ε.Α. περιορίζοντας την πυρασφάλεια για το κάπνισμα και την […]

Ἀξιολογῆστε:

Τουριστικό χαρακτήρα προσδίδει στην Καβάλα το μουσείο καπνού του δήμου

Καβαλιώτικη αρμαθιά καπνού και το προεδρείο του Ευαγγέλου Παπαστράτου με το μεγάλο και το ευρύχωρο μαρμάρινο επιτραπέζιο σταχτοδοχείο γραφείου του από πορσελάνη αποτελούν μερικά από τα πιο αξιόλογα κειμήλια τα οποία εκτίθενται από το ιστορικού χαρακτήρα μουσείο καπνού Καβάλας παρέχοντας από την δημοτική αρχή της ωραίας αυτής πόλης το δυναμικό για την τουριστική διακίνηση και […]

Ἀξιολογῆστε:

Αυτό το επανακυκλοφόρησε η αγορά της Αγγλίας του Brexit

Λίγους έως για αρκετούς μήνες μετά την επισημοποίηση του Brexit από τον Μπόρις Τζόνσον στην αρχή του έτους κυκλοφόρησε στην αγορά της Αγγλίας ένα από τα προϊόντα καπνού έχοντας 10 τσιγάρα μέντας και τυλιγμένο σιγαρέτο σε φύλλο καπνού Sterling. Είναι ένα από τα πρώτα αίσια ενυπόγραφα προϊόντα καπνού έχοντας άδεια να κυκλοφορήσουν σε αυτή την […]

Ἀξιολογῆστε:

Αύξηση από το κάπνισμα στην Τουρκία λόγω της απλής τυποποίησης από της ομοιόμορφης συσκευασίας καπνού

Κατά ενάμισι τοις εκατό προσαυξήθηκε το ποσοστό Τούρκων που καπνίζουνε μέχρι πέρυσι φτάνοντας το 28% του πληθυσμού από το 26,5% το 2016 οριακά περισσότερους κατά αναλογία από τους Έλληνες του 27% καπνιστών της χώρας μας. Το 41,3% από Τούρκους που καπνίζουνε αποτελούν τους άρρενες και οι περισσότεροι μεταξύ των 35 και 44 ετών. Το κράτος […]

Ἀξιολογῆστε:

Αντίστροφη μέτρηση για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών το νέο ακαδημαϊκό έτος στη Νέα Ζηλανδία!

Ενώπιον της αστυνομίας θα προκηρυχτεί το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για την νομιμοποίηση μαριχουάνας στην Νέα Ζηλανδία Το νέο ακαδημαϊκό έτος στις 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε παράλληλη διεξαγωγή δημοψηφίσματος επάνω στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών καπνίσματος και την ευθανασία των ασθενών με τις βουλευτικές εκλογές από την Νέα Ζηλανδία. Το πράσινο κόμμα και των δύο Ωκεάνιων κρατών επιχορηγεί την […]

Ἀξιολογῆστε:

Εκφράσεις ταυτολογίας του ανθρώπου που τις λέει

Θα ήθελα να αναφερθώ πρόσφατα σε ορισμένα γλωσσικά φαινόμενα που παρουσιάζονται χωρίς να συμμορφώνονται με την λογική και το επίπεδο που τα κατονομάζει και τα λέει με τον ίδιο τρόπο. Θα ασχοληθώ παρακάτω με τις εκφράσεις των οποίων αναδεικνύεται η χρήση χωρίς χρησιμότητα από την αγγλική: problem-solving decision-makers policy-makers law-makers due-diligence procedures Aviva presentation Ο […]

Ἀξιολογῆστε:

Φόρτωση σὲ ἐξέλιξη…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.