Υπογράψτε ψήφισμα στον Αμερικανό Πρόεδρο ως στενό φίλο και συνεργάτη με τον Νάιτζελ Φαράζ!

 

Υπογράψτε ψήφισμα στον Αμερικανό Πρόεδρο ως στενό φίλο και συνεργάτη με τον Νάιτζελ Φαράζ!

Εξασφαλίστε πρόοδο παρακινώντας την ελευθερία της επόμενης γενεάς.

Είναι ξακουστό ως κοινή γνώση στους περισσότερους ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνιστά στενό φίλο και συνεργάτη με τον ιδρυτή και πρώην αρχηγό του Βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας και εμπνευστή της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. Νάιτζελ Φαράζ ο οποίος σέβεται έμπρακτα στην πολιτική αναγνωρίζοντας χωρίς να αντιμάχεται το δικαίωμα του ανθρώπου να καπνίζει και να δρα φέρνοντας ίδια ευθύνη.

Αν εκλεγεί το κόμμα Ανεξαρτησίας το οποίο συν-ίδρυσε ο Νάιτζελ Φαράζ δεσμεύεται απέναντι σε ψηφοφόρους και άλλους τους οποίους καπνίζουνε να ανακαλέσει τους αντικαπνιστικούς νόμους από τα παρεμφερή μέτρα στην Αγγλία ανεξαρτήτως του προσώπου διατελώντας εκάστοτε ως τον ηγέτη ή τον αρχηγό του ή των άλλων συγκυριών σύμφωνα με επίσημες εξαγγελίες και την πολιτική του.

 

Με ψήφισμα το οποίο αποσκοπεί σε εποικοδομητική αξιοποίηση της σχέσης και της συνεργασίας του Ντόναλντ Τραμπ με την εξίσου ηγετική φυσιογνωμία του Νάιτζελ Φαράζ και την πραγμάτωσή της μας προσφέρεται σε όλους η ευχέρεια με την δυνατότητα σε καθένα μας να «υπενθυμίσει» στον Πρόεδρό τους να αποδεσμεύσει το ελεύθερο κάπνισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας ως αφορμή την σύμπλευση και την συνεργασία του με την χαρισματική φυσιογνωμία και ιδιοφυΐα!

Πρόθυμοι πολιτικοί τους οποίους υπερασπίζονται το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Οι περισσότεροι παρέμειναν απαθώς και αδιάλλακτοι.

Kάνετε την «τράκα» στον Αμερικανό πρόεδρο και υπογράψετε το ψήφισμα! Το πλήρες κείμενο στα αγγλικά του ψηφίσματος:

«Εγκαθιστώντας ως έμμονη κατάσταση την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους από δημοφιλή και άλλοτε αυτοσχέδια δραστηριότητα μετεξελίχθηκε σε επίπεδο διεθνές όριο στερώντας την ευχέρεια του εύρους για την αναψυχή και την διασκέδαση από το κοινό χώρων κοινής συνεστίασης όπου σαν αλληλένδετα συνυφασμένο είναι περισσότερο προσφιλές.

Όσο δημοκρατικά και αν διαφαίνεται ότι ελήφθη η εξής απόφαση ισχύος της προληπτικής πινακίδας επισήμανσης αστικά εντός των άλλων κλειστών χώρων παραμένει αναλλοίωτο ατομικό από συλλογικό δικαίωμα η άσκηση της ασχολίας προοδεύοντας ενταύθα την οποία επέκρινε ή αμφισβήτησε η υπάρχουσα ισχύουσα νομοθεσία αφού τα ενδιαφερόμενα άτομα δεν συμμετέχουν σύμφωνα με τις ανάγκες εφόσον καμιά δημοκρατική διαδικασία δεν έγκειται στην ομόφωνη παράδοση ενός συλλογικού ή κοινωνικού δικαιώματος στην εξουσία την οποία την θεσπίζει ή θα αφαιρέσει.

Παραμένει συνταγματικά κατεστημένο δια της ισχύος κατοχυρωμένο το γεγονός ότι τα ίσα και κοινά δικαιώματα υπερέχουν υπερτερώντας νόμων των οποίων δεν τα ορίζουν άμεσα ενώ τα εγγυώνται εξασφαλίζοντας τα έχοντας λόγο ότι το ελεύθερο κάπνισμα συνιστά ονοματικά συνώνυμο δικαίωμα με την ελευθερία και θα πρέπει να μην τιμωρείται από κανένα δημοκρατικό πολίτευμα είτε σύνταγμα.

Η καταδίωξη με αστυνόμευση του πολίτη σε ο,τι δεν φταίει ή αντιστοιχεί ενθαρρύνονται παροτρύνοντας την ισχύ αντικαπνιστικών νόμων δια της προβολής των απαιτήσεων άμεσων υποχρεώσεων χωρίς την άμεση ανάγκη προϋποθέτοντας την εφαρμογή τους και να είθισται να απαγορεύεται το κάπνισμα λόγω ύπαρξης από την παρουσία άμεσης ανάγκης όχι όπου είναι δυνατό δια του νόμου το αντίστοιχο δικαίωμα ενδεικτικά δύναται να υπόκειται σε κανόνες και να γίνεται σεβαστό νομοθετικά και αποδεκτό.

Με την παράλληλη προοπτική ζητάμε από τον Πρόεδρο Τραμπ ως στενό φίλο και συνεργάτη με τον ηγέτη και αρχηγό Νάιτζελ Φαράζ ο οποίος συμφωνεί για την χώρα του αλλά και γενικά να αποδεσμεύσει το ελεύθερο κάπνισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες σε λογικό επίπεδο για όλους ώστε ιδιοκτήτες κέντρων κοινωνικής συνεστίασης όπως των μπαρ, εστιατορίων ή καφετεριών να χαράσσουν ιδιόκτητους κανόνες της επιλογής τους χωρίς να εκλαμβάνεται ή να θεωρείται ως ατόπημα στους χώρους τους ή εμπίπτουν από την νομοθεσία χαμηλότερης στάθμης από την ανταπόδοση για τα κοινά δικαιώματα και καθοριζόμενους κοινωνικά αποδεκτούς κανόνες με την λειτουργία της επιχείρησής τους».

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...